פסטה קרם אספרגוס
פסטה קרם אספרגוס לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 872 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 702 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, קרם כפול, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. נסו פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות, ו פסטה עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את האספרגוס, לחתוך ולזרוק את הקצוות וודי, ואז לחתוך בקפידה את הקצוות מן הגבעולים. שמור את הטיפים והגבעולים נפרדים. בסיר קטן להביא את השמנת והשום לרתיחה. תוריד את החום, להסיר את השום, ולאחר מכן להגדיר את המחבת בצד.
מבשלים את הגבעולים במים מלוחים רותחים במשך כ 4-5 דקות עד רך, לנקז, ואז להטות את הקרם עם פרמזן מגורר. בליץ עם בלנדר יד עד חלקה.
לבשל את הפסטה על פי הוראות לארוז, ואז לזרוק את הטיפים 2 דקות לפני סוף זמן הבישול. לחמם בעדינות את הקרם, לנקז פסטה, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם הקרם. לזרוק, לחלק לקערות פסטה, העליון עם שבבי פרמזן ומגישים.