קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי
פסטה מוקרמת עם נקניק עוף וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, ברוקולי, נקניק הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פסטה קרמית עם עוף וברוקולי, פסטה עוף מוקרם עם ברוקולי, ו פסטת עניבת פרפר עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו והם רק מתחילים חום, על 6 דקות. כבה את החימום.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי לקערה עם נקניק.להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הפסטה, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להפריש.להחזיר את המחבת של בצל לחום בינוני, להוסיף את השמנת, ומערבבים, מגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הנקניק והברוקולי ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
יוצקים את תערובת ברוקולי-נקניק על הפסטה, מוסיפים את הפרמזן הנמדד ומי פסטה שמורים, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מגישים מיד, מעבירים יותר פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן