קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי

פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי
פסטה מוקרמת עם נקניק עוף וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, ברוקולי, נקניק הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פסטה קרמית עם עוף וברוקולי, פסטה עוף מוקרם עם ברוקולי, ו פסטת עניבת פרפר עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו והם רק מתחילים חום, על 6 דקות. כבה את החימום.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי לקערה עם נקניק.להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הפסטה, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להפריש.להחזיר את המחבת של בצל לחום בינוני, להוסיף את השמנת, ומערבבים, מגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הנקניק והברוקולי ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
יוצקים את תערובת ברוקולי-נקניק על הפסטה, מוסיפים את הפרמזן הנמדד ומי פסטה שמורים, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מגישים מיד, מעבירים יותר פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן