פסטה של שפרד, גרסה 2: זיטי אל פסטורה
פסטה של שפרד, גרסה 2: זיטי אל פסטורה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 524 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, נקניק חזיר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פשטידת רועה פטריות צמחונית-עם גרסה טבעונית, פסטה שמנת עם עוף, ברוקולי ובזיליקום-גרסה דלת שומן, ו פסטה זיטי אפויה קלאסית.
הוראות
מניחים את הנקניק במחבת, מוסיפים 1/4 כוס מים, מכסים ומבשלים על אש בינונית-גבוהה 6 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים 15 דקות נוספות, עד שהמים מתאדים והנקניקיה משחימה.
יוצקים את כל עודפי השומן.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הזיטי במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
בינתיים מוסיפים את הריקוטה לנקניקיות ומערבבים פנימה את פתיתי הפלפל והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מסננים את הפסטה המבושלת, שומרים את נוזל הבישול ומערבבים אותה לתערובת הנקניקיות / הריקוטה.
מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה במידת הצורך כדי לשחרר את התערובת, ומתבלים שוב במלח ופלפל, במידת הצורך. למעלה עם פקורינו מגורד ולחלק באופן שווה בין 6 קערות פסטה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.