קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פסטו בזיליקום

פסטו בזיליקום
פסטו בזיליקום עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לכם עלי בזיליקום, שום, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו איך מכינים פסטו מואר: א לפסטו בזיליקום אבוקדו שמנת, פסטו פלמייר (אוזני פיל פסטו בזיליקום), ו פסטו בזיליקום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את הבזיליקום, השום והצנוברים במעבד מזון ודופק עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים 1/2 כוס מהשמן ומעבדים עד להטמעה מלאה וחלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
אם משתמשים מיד, מוסיפים את כל השמן הנותר ואת הדופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מעבירים את הפסטו לקערת הגשה גדולה ומערבבים פנימה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
אם מקפיאים, מעבירים לכלי אטום לאוויר ומזלפים את השמן שנותר מעל. להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ומערבבים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'