פסטו טורטליני וסלט קישואים
סלט פסטו טורטליני וקישואים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, טורטליני שלוש גבינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: סלט טורטליני פסטו, פסטה פסטו וסלט טורטליני, ו סלט פסטה טורטליני פסטו.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז. שמור 1/4 כוס בישול נוזלי.
בעוד פסטה מבשלת, לחמם מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים את השום והקישואים, ומטגנים 5 דקות או עד שזוקיני רך.
מערבבים פסטה, תערובת קישואים, ועגבנייה בקערה גדולה, משליכים בעדינות למעיל.
שלב שמורות 1/4 כוס בישול נוזלי, פסטו, מלח, ופלפל בקערה קטנה.
טפטוף על פסטה, זורק בעדינות למעיל.