פסטו טרפנית עם פטוצ'ין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Pesto טרפנית עם Fettucine. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 786 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, ספגטי, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו), Pesto Trapanese, ו ספגטי עם Pesto Trapanese (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב 2 כפות שמן זית, עגבניות, שום, בזיליקום, שקדים, פתיתי פלפל אדום. דופק את המכונה 10 או 12 פעמים. פסטו וכתוצאה מכך צריך להיות מרקם עקבי, די מגורען אבל לא עבה מדי ולא רטוב מדי.לגרד את הפסטו בקערת הגשה ומערבבים, הוספת שמן זית הנותרים קצת בכל פעם. ייתכן שלא תצטרך את כל שמן הזית בהתאם העגבניות שלך. לאחר עקביות הרצוי מושגת להוסיף את הגבינה מגוררת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו את הרוטב בצד כך שהטעמים יקבלו הזדמנות להתמזג. בינתיים, להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 2 כפות נוספות מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי כיוון החבילה, עד מבושל, אבל עדיין אל דנטה.
מוסיף את הפסטה לקערת הגשה מלאה פסטו ולזרוק לשלב. אתה יכול לקשט עם גבינה נוספת ושמן זית לאחר הפסטה כבר מצופה.