קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פסטו קציץ בשר

פסטו קציץ בשר
מתכון זה מכין 8 מנות עם 170 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם אורז, סלסה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי קציץ בשר, הטוב ביותר אי פעם קציץ בשר, ו פאי קציץ בשר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים מרכיבי פסטו לפי הסדר המופיע במעבד מזון; מכסים ומעבדים במהירות נמוכה עד שנוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה גדולה שלבו את ששת מרכיבי קציץ הבשר הראשונים; הוסף פסטו. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. לחץ לתוך 9 אינץ ' משומן. איקס 5-ב. כיכר פאן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 50-60 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 ניתנים להזזה, ומנקז שומן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים לעמוד בתבנית 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-