פסטו שרימפס פסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פסטו שרימפס פסטו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 229 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פסטו שרימפס פסטה, פסטו שרימפס פסטה, ו פסטה שרימפס ופסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 12 דקות; מסננים.
מערבבים בזיליקום, מיץ לימון, 3 כפות שמן זית, שום ומלח בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים אפונת סוכר בשמן חם עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים שרימפס ופלפל אדום; ממשיכים לבשל עד שהשרימפס ורוד בוהק מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, כ -5 דקות. מערבבים רוטב בזיליקום לתערובת השרימפס ומסירים מהאש; כף מעל ספגטי להגשה.