קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

פסטטה תרד והרב

פסטטה תרד והרב
Pastatta תרד והרב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך פסטה פנה meze, ביצים, garnishes: עלי פטרוזיליה שטוח עלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חביתת תרד ועשב, תפניות עשב תרד, ו לינגוויני עם תרד-עשב פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בינתיים, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו לטחון 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא בקמח עד חלקה; לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא במחצית וחצי; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להקציף ריקוטה ו 1/2 כוס גבינת Asiago עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום.
8
להקציף ביצים בקערה עד מקציף. מקפלים בתערובת שאלות, תרד, פטרוזיליה, והבא 3 מרכיבים. מערבבים פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים 1/4 כוס גבינת Asiago על השפה הפנימית של מחבת springform 9 אינץ ' משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
יוצקים תערובת פסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים ב 325 במשך 55 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו לעמוד 10 דקות.
13
הסר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינת Asiago.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו