פסטטה תרד והרב
Pastatta תרד והרב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך פסטה פנה meze, ביצים, garnishes: עלי פטרוזיליה שטוח עלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חביתת תרד ועשב, תפניות עשב תרד, ו לינגוויני עם תרד-עשב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו לטחון 5 דקות או עד חום זהוב.
לטאטא בקמח עד חלקה; לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא במחצית וחצי; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
להקציף ריקוטה ו 1/2 כוס גבינת Asiago עד חלקה.
להקציף ביצים בקערה עד מקציף. מקפלים בתערובת שאלות, תרד, פטרוזיליה, והבא 3 מרכיבים. מערבבים פסטה מבושלת.
מפזרים 1/4 כוס גבינת Asiago על השפה הפנימית של מחבת springform 9 אינץ ' משומן קלות.
יוצקים תערובת פסטה למחבת.
אופים ב 325 במשך 55 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד שנקבע.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינת Asiago.