קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטל גלוריה (גויאבה, Dulce de Leche ומאפה גבינה)

פסטל גלוריה (גויאבה, Dulce de Leche ומאפה גבינה)
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצק עלים, ביצה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Quesadillas Arequipe ו Guava (Quesadilla Gloria), ו Guavan ומאפה גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קמח העליון נקי, יבש הדלפק או משטח עבודה שטוח אחר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו את הבצק הנפוח על פני השטח המשוריין. קמח את החלק העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מרדדים את בצק עלים עד שהוא חצי עבה (על 1/8 אינץ').לשיר חותך עוגיות גדול, לחתוך ל 24 עיגולים לצחצח את הקצוות של כל מעגל עם הביצה. קצת מחוץ למרכז של כל מעגל, מניחים 1 פרוסה של רסק גויאבה, 1 פרוסת גבינה בערך 1/2 כף דולצ ' ה דה leche.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גליל פירותגליל פירות
גויאבהגויאבה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
4
מניחים מעגל נוסף על גבי כדי לצרף את המילוי.מקמט את הקצוות במזלג. חזור עם פסטלים הנותרים, הצבת אותם על נייר קלף מרופד אפייה כפי שאתה הולך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 20 דקות או עד חום זהוב ונפוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים את הסוכר על גבי, ואז לקרר את pasteles על מדף במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.