פסטל גלוריה (גויאבה, Dulce de Leche ומאפה גבינה)
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצק עלים, ביצה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Quesadillas Arequipe ו Guava (Quesadilla Gloria), ו Guavan ומאפה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קמח העליון נקי, יבש הדלפק או משטח עבודה שטוח אחר.
הניחו את הבצק הנפוח על פני השטח המשוריין. קמח את החלק העליון של הבצק.
מרדדים את בצק עלים עד שהוא חצי עבה (על 1/8 אינץ').לשיר חותך עוגיות גדול, לחתוך ל 24 עיגולים לצחצח את הקצוות של כל מעגל עם הביצה. קצת מחוץ למרכז של כל מעגל, מניחים 1 פרוסה של רסק גויאבה, 1 פרוסת גבינה בערך 1/2 כף דולצ ' ה דה leche.
מניחים מעגל נוסף על גבי כדי לצרף את המילוי.מקמט את הקצוות במזלג. חזור עם פסטלים הנותרים, הצבת אותם על נייר קלף מרופד אפייה כפי שאתה הולך.
אופים במשך 20 דקות או עד חום זהוב ונפוח.
מפזרים את הסוכר על גבי, ואז לקרר את pasteles על מדף במשך 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.