פסטרמה ברווז
פסטרמה ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום מגורען, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 77 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ברווז פסטרמה; תאריך Medjool וסלט כתום דם, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).
הוראות
לתרופה: בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, 2 כפיות פלפל, 2 כפיות כוסברה, סוכר חום, 1 כפית גרגרי ערער, מלח ורוד, זנגביל, שום וציפורן. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם תרופה ומקום בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר ולרפא במשך 72 שעות, שקית מרפרף פעמיים ביום.
הסר חזה ברווז מן התיק ולשטוף כמה שיותר תרופה את ככל האפשר תחת מים זורמים קרים.
מניחים שדיים במיכל גדול וממלאים במים ולתת לספוג במשך 2 שעות, החלפת מים כל 30 דקות.
הסר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
עבור לשפשף: מערבבים יחד פלפל שחור, כוסברה, גרגרי ערער, ואבקת שום בקערה קטנה. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם לשפשף.
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר עץ הוא הצית והפקת עשן, למקם חזה ברווז ב, צד העור למטה, ועשן עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 ° F כאשר מוכנס לתוך מרכז השדיים, 1 1/2 - 2 שעות.
הסר מן המעשן ולתת מנוחה במשך 10 דקות. חותכים ומגישים מיד, או לאחסן במקרר עד שבוע, חיתוך ומשרת לפי הצורך. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, פרוסות קיטור לחמם.