קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פסטרמה-גרבלקס מתובל

פסטרמה-גרבלקס מתובל
המתכון Pastrami-Gravlax מתובל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לך עלי דפנה, פפריקה, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטרמה-רובן טופו מתובל, Gravlax, ו Gravlax (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את פילה סלמון בכל רחבי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים את צד העור פילה למטה בצלחת זכוכית. בקערה קטנה, לשלב את המלח, סוכר גלם, פלפל שחור סדוק, כוסברה, פטרוזיליה ושאלוט ולשפשף את התבלינים על כל הסלמון. מכסים את הסלמון באופן רופף עם ניילון לעטוף במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
סוכר גולמיסוכר גולמי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר קטן, לשלב את המולסה, עלי דפנה וקיין ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
במחבת קטנה, קלי קלות זרעי קימל וכוסברה על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את הזרעים מרגמה ולתת מגניב לחלוטין. לרסק את הזרעים דק ככל האפשר עם עלי. מערבבים בפפריקה ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
7
בעדינות לגרד את התבלינים מעל גרבלקס. מניחים את גרבלקס על צלחת, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
GravlaxGravlax
8
מברישים את גרבלקס עם המולסה; לקטוף את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
GravlaxGravlax
9
מפזרים את התבלינים הקרקע באופן שווה על פילה. מקררים את גרבלקס שנחשף לפחות 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
10
באמצעות סכין ארוכה, חדה, לחתוך את לרוחב gravlax לפרוסות דקות מאוד. מסדרים את הפרוסות על צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.