פסטרמה-גרבלקס מתובל
המתכון Pastrami-Gravlax מתובל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לך עלי דפנה, פפריקה, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטרמה-רובן טופו מתובל, Gravlax, ו Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את פילה סלמון בכל רחבי עם מיץ לימון.
מניחים את צד העור פילה למטה בצלחת זכוכית. בקערה קטנה, לשלב את המלח, סוכר גלם, פלפל שחור סדוק, כוסברה, פטרוזיליה ושאלוט ולשפשף את התבלינים על כל הסלמון. מכסים את הסלמון באופן רופף עם ניילון לעטוף במקרר במשך 2 ימים.
בסיר קטן, לשלב את המולסה, עלי דפנה וקיין ולהביא לרתיחה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
במחבת קטנה, קלי קלות זרעי קימל וכוסברה על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר את הזרעים מרגמה ולתת מגניב לחלוטין. לרסק את הזרעים דק ככל האפשר עם עלי. מערבבים בפפריקה ופלפל טחון.
בעדינות לגרד את התבלינים מעל גרבלקס. מניחים את גרבלקס על צלחת, צד העור למטה.
מברישים את גרבלקס עם המולסה; לקטוף את עלי המפרץ.
מפזרים את התבלינים הקרקע באופן שווה על פילה. מקררים את גרבלקס שנחשף לפחות 12 שעות או לילה.
באמצעות סכין ארוכה, חדה, לחתוך את לרוחב gravlax לפרוסות דקות מאוד. מסדרים את הפרוסות על צלחות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.