פסטרמה הודו על פומפרניקל
פסטרמה טורקיה על פומפרניקל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 881 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 170 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם גרגרי ערער, לחם שיפון, פלפל טרי וסדוק, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. נסו פסטרמה הודו על פומפרניקל, חביתת פסטרמה פתוחה על פומפרניקל, ו Pumpernickel Turkey Hero (מתכונים דומים).
הוראות
למלח: בסיר בינוני, מביאים לרתיחה את כל החומרים למעט טורקיה. מבשלים עד סוכר ומלח הם מומסים.
בואו להתקרר לחלוטין. פעמיים גלון אחד מחדש איטום שקית ולמלא עם מלח.
מוסיפים תרנגול הודו, שקיות חותם ומניחים במחבת רדודה במקרר במשך 5 עד 7 ימים. (רק במקרה של דולף, לבדוק מדי פעם.)
הסר שד ממי מלח ושטוף ויבש היטב.
עבור לשפשף: דופק את כל החומרים במטחנת תבלינים או מעבד מזון עד שהוא הופך להדביק גס. לשפשף תערובת על כל חזה הודו. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לנוח בקערה במשך 24 שעות.
כדי לבשל: להשרות את השבבים שקועים במים במשך 15 דקות.
מניחים מתלה תנור למצב 4 אינץ ' מתחת broiler. מטאטא Preheat על גבוה.
שבבי ניקוז ומניחים במחבת 2 פאונד אלומיניום כיכר. לצלות את השבבים במשך 5 דקות, מערבבים לצלות עוד 2 דקות.
הסר בשליש התחתון של התנור. מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מניחים את עור טורקיה בצד במחבת מצויד מתלה צלייה.
מניחים מתלה תנור המשמש לצלות את הצ 'יפס למרכז התנור והודו צלוי מעל צ' יפס עישון במשך שעה אחת.
להגדיל את החום ל 325 מעלות F אם הסעה, 350 מעלות F אם תנור סטנדרטי. בזהירות להתהפך ולהמשיך לצלות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 מעלות F, עוד 1 שעה 20 דקות.
הסר טורקיה מהתנור. לכסות באופן רופף עם נייר וקריר.
כדי להפוך את הכריך: פרוסת פסטרמה רזה מאוד. לחם קלוי.
מורחים מיונז על 1 חתיכת, שכבת פסטרמה, בצל, עגבניות וחסה על גבי.
מורחים חרדל על חתיכת טוסט אחרת.
מניחים על גבי וחותכים אותו חצי באלכסון. חזור עם שאר החומרים.