קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטרמה ושיפון פנזנלה

פסטרמה ושיפון פנזנלה
גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלפפונים פרסיים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° עם המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הבצל בקערה ומכסה עם 1 עד 2 כוסות מים קרים. מרחו את המים סביב ולשפשף את הפרוסות עם הידיים. מסננים וחוזרים על התהליך פעמיים או שלוש, נותנים לפרוסות להשרות ולשנות את המים במרווחים של 10 דקות. (השריית בצל גולמי במים קרים מרככת את הנשיכה הקשה.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, פרושים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים עד הקצוות פריכים וזהובים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
על קרש חיתוך, דק קוצצים את השום עם 1/4 כפית מלח. בעזרת הלהב והצד השטוח של סכין השף, קוצצים ומגרדים את התערובת למשחה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
6
שים את השמן והחומץ לתוך קערה, להוסיף את הדבק השוםוויסק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה גדולה, לשלב את הלחם מקורר, עגבניות 1/4 כפית מלח. כדי לשלב, בעדינות לחיצה על העגבניות קצת לשחרר כמה מיצים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקלפים את המלפפונים בתבנית זברה וחותכים באלכסון לחצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
9
לנקז ולייבש את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הבצל, מלפפון, סלרי, עלי בזיליקום,פסטרמה ועלי פטרוזיליה לסלט.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פסטרמהפסטרמה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
להקציף יחד את הרוטב, להוסיף אותולסלט בעדינות לזרוק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מסלטים: מעבר לקערה: מתכונים יוצאי דופן לאכילה יומיומית של מינדי פוקס. © טקסט 2012 על ידי מינדי פוקס; תמונות © 2012 על ידי אלן סילברמן. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)