פסטת אביב שמנת
פסטת קטיפתי באביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 442 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן רג'יאנו, בצל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מחבת פסטה קטיפת עוף באביב, פסטת אביב שמנת עם פטריות שיטאקה ואפונה, ו מרק אביב קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מניחים לחם קרוע במעבד מזון; לעבד עד פירורים גס טופס. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 שן שום למחבת; saut 1 דקה.
מוסיפים פירורי לחם; מטבלים 3 דקות או עד חום זהוב קלוי.
הסר תערובת פירורי לחם מחבת; לנגב את המחבת נקי עם מגבות נייר.
מוסיפים אספרגוס ואפונה למים רותחים; מבשלים במשך 3 דקות או עד פריך במכרז.
הסר מחבת עם כפית מחוררת. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז.
מוסיפים פסטה למים רותחים; מבשלים 10 דקות או עד אל דנטה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ואת שיני שום 2 הנותרים; מבשלים 3 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה לטאטא במרק עוף.
מוסיפים תערובת מרק וחלב למחבת, מערבבים כל הזמן עם מקצף; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 1 דקה או עד מעובה.
הסר מהחום; להוסיף גבינות, מלח ופלפל, ערבוב עד גבינות להמס.
להוסיף פסטה, אספרגוס, אפונה; לזרוק היטב.
מפזרים פירורי לחם וטרגון.