פסטת בישול איטית ופגיולי
מתכון בישול איטי Pastan E Fagioli יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 295 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גזר, עגבניות, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו זית גן בישול איטי פסטה Fagioli, Healthy Slow Cooker Pastan E Fagioli Soup + Video, ו בישול איטי Pastan E Fagioli מתכון מרק עם חיטה מלאה Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר ובצל על חום בינוני עד בשר הוא כבר לא ורוד בצל הוא רך; לנקז.
העברה ל-4-או 5-qt. בישול איטי. מערבבים במרק, עגבניות, שעועית, גזר, כרוב, סלרי, בזיליקום, שום, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-8 שעות או עד ירקות רכים.
מערבבים בפסטה. מכסים ומבשלים על 30 דקות גבוהות יותר או עד פסטה הוא רך.