קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

פסי ליים דל שומן

פסי ליים דל שומן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל דל שומן מפתח ליים ברים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלב מרוכז, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו כדורי אנרגיה קינמון דלי שומן, בייגל דל פחמימות-בצק ראש שמן מקמח קוקוס, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים תבנית אפייה 8 "איקס8" בנייר אלומיניום; ריסוס נייר כסף בתרסיס ירקות בטעם חמאה ללא מקל. לזרוק פירורי קרקר גרהם עם סוכר חום; תערובת פירורי עיתונות לתוך תחתית המחבת. ריסוס קל עם תרסיס ירקות ולחץ שוב. בקערה נפרדת מקציפים גבינת שמנת עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים חלב מרוכז וגרידת ליים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3
מוסיפים מיץ ליים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
מורחים תערובת גבינת שמנת בקרום פירור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד שהמרכז פשוט מוגדר. מגניב; כיסוי וצינה עבור לפחות 2 שעות לפני חיתוך לתוך ברים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה