קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

פסי ליים דל שומן

פסי ליים דל שומן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל דל שומן מפתח ליים ברים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלב מרוכז, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו כדורי אנרגיה קינמון דלי שומן, בייגל דל פחמימות-בצק ראש שמן מקמח קוקוס, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים תבנית אפייה 8 "איקס8" בנייר אלומיניום; ריסוס נייר כסף בתרסיס ירקות בטעם חמאה ללא מקל. לזרוק פירורי קרקר גרהם עם סוכר חום; תערובת פירורי עיתונות לתוך תחתית המחבת. ריסוס קל עם תרסיס ירקות ולחץ שוב. בקערה נפרדת מקציפים גבינת שמנת עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלב מרוכז וגרידת ליים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3
מוסיפים מיץ ליים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
מורחים תערובת גבינת שמנת בקרום פירור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד שהמרכז פשוט מוגדר. מגניב; כיסוי וצינה עבור לפחות 2 שעות לפני חיתוך לתוך ברים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®