קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

פסי ליים דל שומן

פסי ליים דל שומן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל דל שומן מפתח ליים ברים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלב מרוכז, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו כדורי אנרגיה קינמון דלי שומן, בייגל דל פחמימות-בצק ראש שמן מקמח קוקוס, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים תבנית אפייה 8 "איקס8" בנייר אלומיניום; ריסוס נייר כסף בתרסיס ירקות בטעם חמאה ללא מקל. לזרוק פירורי קרקר גרהם עם סוכר חום; תערובת פירורי עיתונות לתוך תחתית המחבת. ריסוס קל עם תרסיס ירקות ולחץ שוב. בקערה נפרדת מקציפים גבינת שמנת עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים חלב מרוכז וגרידת ליים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3
מוסיפים מיץ ליים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
מורחים תערובת גבינת שמנת בקרום פירור.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד שהמרכז פשוט מוגדר. מגניב; כיסוי וצינה עבור לפחות 2 שעות לפני חיתוך לתוך ברים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)