פסיון, כרישה ופאי בייקון
פסיון, כרישה ופאי בייקון לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 325 גרם חלבון 183 גרם של שומן, וסך הכל 3275 קלוריות. אם יש לכם שמנת כפולה, חומץ סיידר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלי עם סיידר ובייקון, ו פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את החמאה בתבשיל ומבשלים את הבייקון במשך 1 דקות עד שהוא משנה צבע.
מוסיפים את הכרישה, הסלרי, הגזרים והמפרץ, ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך. מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד שהוא הולך צבע חול, ואז להתיז סיידר ולהפחית.
יוצקים את ציר העוף, מערבבים, ואז מוסיפים את השמנת. עונה, ואז להביא הכל לרתיחה.
מוסיפים את הפסיון ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד הבשר וירקות במכרז. מערבבים דרך החרדל והחומץ, ואז לכבות את החום וקריר.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
להטות את התערובת לתוך צלחת מלבנית גדולה.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח, מניחים על המנה וקוצצים סביב הקצוות, משאירים בליטה.
מברישים את המאפה עם ביצה, ואז לקשט עם כל שאריות מאפה, אם אתה רוצה.
מפזרים קצת מלח ים. העוגה יכולה להיות קפואה עד 1 חודש; להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
אופים במשך 30-35 דקות עד הזהב.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג