קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות97
מגזין

פסיון, כרישה ופאי בייקון

פסיון, כרישה ופאי בייקון
פסיון, כרישה ופאי בייקון לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 325 גרם חלבון 183 גרם של שומן, וסך הכל 3275 קלוריות. אם יש לכם שמנת כפולה, חומץ סיידר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלי עם סיידר ובייקון, ו פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את החמאה בתבשיל ומבשלים את הבייקון במשך 1 דקות עד שהוא משנה צבע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2
מוסיפים את הכרישה, הסלרי, הגזרים והמפרץ, ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך. מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד שהוא הולך צבע חול, ואז להתיז סיידר ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יוצקים את ציר העוף, מערבבים, ואז מוסיפים את השמנת. עונה, ואז להביא הכל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מוסיפים את הפסיון ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד הבשר וירקות במכרז. מערבבים דרך החרדל והחומץ, ואז לכבות את החום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להטות את התערובת לתוך צלחת מלבנית גדולה.
7
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח, מניחים על המנה וקוצצים סביב הקצוות, משאירים בליטה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מברישים את המאפה עם ביצה, ואז לקשט עם כל שאריות מאפה, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מפזרים קצת מלח ים. העוגה יכולה להיות קפואה עד 1 חודש; להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
10
אופים במשך 30-35 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג