מוקפץ פסיון לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 558 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אורז, שמן קנולן, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 61% . מתכונים דומים: טיגון Karela/Bittergourd Fry , מוקפץ שרימפס אסיאתי ומוקפץ ירקות אסיאתיים עם בשר בקר טחון .
הוראות
1
מערבבים בקערה קטנה את עמילן התירס, רוטב הסויה, הג'ינג'ר והחמין עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסלרי, הבצל והאפונה; מטגנים תוך ערבוב עד שהירקות רכים פריכים, כ-5 דקות. מערבבים תערובת רוטב סויה ומוסיפים למחבת; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מחזירים את הבשר למחבת ומחממים אותו.