פסים פירות סבא
אם יש לכם תותים, קיווי, אפרסקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו פסים קרח קופץ, פסים מיץ סבא, ו פסים מיץ אבא המתכון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בבלנדר מערבבים 1/4 כוס דבש ותותים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך כוסות או תבניות. מקפיאים למשך 30 דקות או עד שהם יציבים.
בבלנדר מערבבים 1/4 כוס דבש וקיווי; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מעל שכבת תות קפואה; הכנס מקלות ארטיק. מקפיאים עד ליציבות.
חזור על הפעולה עם אפרסקים ודבש שנותר; יוצקים מעל שכבת קיווי. מקפיאים עד ליציבות.