קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פסיפלורה פירות

פסיפלורה פירות
אם יש לך בסביבה 30 דקות כדי לבלות במטבח, פסיפלורה פירות עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 123 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עיסת פירות תשוקה, ביצים, סוכר גלגלית זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 5%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגיות קוקוס עם תשוקה-Curd פירות, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס.

הוראות

1
שים את עיסת פרי התשוקה במעבד מזון וויז להפריד את הזרעים מכל החתיכות העסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לגרד לתוך מסננת להגדיר מעל סיר בינוני, דוחף דרך עיסת כמה שאתה יכול. שמור 2 כפות של הזרעים, ולאחר מכן להשליך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיף את שאר החומרים למחבת ולהגדיר על חום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מקציפים עד שכל החמאה נמסה אז, באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן עד שקורט פרי התשוקה התעבה לעקביות דומה לקורט לימון. Dont להתפתות כדי להפוך את החום עד להאיץ את התהליך כמו הביצים יהיה להתקפל; ודא שאתה לערבב ממש סביב הקצה, מדי, כמו זה המקום שבו הוא עלול לתפוס ראשון.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסננים את curd לתוך קערה נקייה כדי להיפטר כל ביטים ביצית שעשויים להיות מנוקב. מערבבים את הזרעים השמורים וקריר, לפני כפיות לתוך צנצנות מצמרר. קורט ישמור במקרר במשך שבוע. לאכול חנוק על טוסט חמאה חם, לחמניה או לחמניות (ראה מתכונים קשורים).
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)