קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים

פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים
פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך מים, שקדים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו שוקולד לבן-מקדמיה-חטיפי קרמל, טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות, ושעועית אספרסו מצופה שוקולד, ו חטיפי שוקולד קרמל שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לבשל את הסוכר, סירופ תירס ומים לקרמל ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את פירה פסיפלורה, חמאה, זרעי וניל וחלב מרוכז ממותק. מביאים לרתיחה ומבשלים 235 מעלות f תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח. תרסיס נייר קלף עם nonstick ולשים על מחבת גיליון. הגדר את מסגרות קרמל מתכת 8 על ידי 12 אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
פסיפלורהפסיפלורה
קרמלקרמל
ונילוניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
3
יוצקים את הקרמל בתוך המסגרת ומניחים במקפיא עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
4
לאחר קרמל פסיפלורה קפוא, לגזור על 36 דיסקים עם 1 1/2 אינץ ' חותכי עגולים. אחסן את הקרמל במקפיא. ממיסים את השוקולד המריר. לטבול את הדיסקים קרמל פסיפלורה קפואים לתוך השוקולד ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד השוקולד מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
פסיפלורהפסיפלורה
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
בסיר בינוני על חום בינוני, לבשל את הסוכר והמים לשלב כדור רך, 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את השקדים וממשיכים לערבב עד קרמל לצבע ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
7
מוסיפים את המלח והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
8
מורחים על מחבתות גיליון משומן ולתת מגניב 20 עד 60 דקות, בהתאם לטמפרטורה של החדר. לאחר שהם התקררו, לשים במקרר על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
מעבירים את השקדים לקערת נירוסטה ומעילים את השקדים בשוקולד המומס תוך ערבוב מתמיד. כאשר נקבע, לנפות את אבקת הקקאו או אבקת סוכר על השקדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
בסיר קטן, להביא את השמנת, קינמון, גלוקוז לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מניחים את החמאה, מלח, ושניהם שוקולדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
13
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש.
15
בינתיים, להמס את שוקולד מריר ל 186.8 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
16
יוצקים לתוך תבניות בר שוקולד מעיל, ואז לשפוך בחזרה החוצה. הקש על כל השוקולד העודף החוצה, ולאחר מכן הפוך על נייר קלף עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין. צינור ganache חצי הדרך לתוך פגז השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
17
בסיר קטן, לקרמל את סירופ תירס וסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מניחים את הקרם במיכל מיקרוגל קטן וחום במיקרוגל עד חם למגע. בזהירות להוסיף את הקרמל לקרם החם. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
19
מניחים את השוקולד והדבש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
יוצקים את תערובת קרם חם על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
21
בואו לעמוד במשך 10 שניות וקצף לשלב. מקפלים פנימה אגוזי מקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
22
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש. כף הקרמל על גבי גנאש שוקולד קינמון העליון עם שאר השוקולד המזג.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
קרמלקרמל
23
תן לו להגדיר במקרר, על 1 שעה. הקש על הסורגים מתוך התבנית.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סירופ תירס קלסירופ תירס קל340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מרירשוקולד מריר35אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר קצוץשוקולד מריר קצוץ85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, נמסשוקולד מריר, נמס0(יכול להיות או להרחיק)fleur de selfleur de sel2(חוֹרֶף)גלוקוזגלוקוז11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 אונקיות אגוזי מקדמיה, קלוי וקצוץ דק2 אונקיות אגוזי מקדמיה, קלוי וקצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית תשוקהמחית תשוקה151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב קצוץשוקולד חלב קצוץ340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלבשוקולד חלב3(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא אלקלי, או אבקת סוכראבקת קקאו לא אלקלי, או אבקת סוכר11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)4 אונקיות סוכר4 אונקיות סוכר78אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, בתוספת יותר עבור משומןחמאה ללא מלח, בתוספת יותר עבור משומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים שלמים, עור על, קלוישקדים שלמים, עור על, קלוי