פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך מים, שקדים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו שוקולד לבן-מקדמיה-חטיפי קרמל, טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות, ושעועית אספרסו מצופה שוקולד, ו חטיפי שוקולד קרמל שקדים (מתכונים דומים).
מוסיפים את פירה פסיפלורה, חמאה, זרעי וניל וחלב מרוכז ממותק. מביאים לרתיחה ומבשלים 235 מעלות f תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח. תרסיס נייר קלף עם nonstick ולשים על מחבת גיליון. הגדר את מסגרות קרמל מתכת 8 על ידי 12 אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
פסיפלורה
קרמל
וניל
חמאה
זרעים
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
3
יוצקים את הקרמל בתוך המסגרת ומניחים במקפיא עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
4
לאחר קרמל פסיפלורה קפוא, לגזור על 36 דיסקים עם 1 1/2 אינץ ' חותכי עגולים. אחסן את הקרמל במקפיא. ממיסים את השוקולד המריר. לטבול את הדיסקים קרמל פסיפלורה קפואים לתוך השוקולד ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד השוקולד מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
פסיפלורה
שוקולד
קרמל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
בסיר בינוני על חום בינוני, לבשל את הסוכר והמים לשלב כדור רך, 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את השקדים וממשיכים לערבב עד קרמל לצבע ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
7
מוסיפים את המלח והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלח
8
מורחים על מחבתות גיליון משומן ולתת מגניב 20 עד 60 דקות, בהתאם לטמפרטורה של החדר. לאחר שהם התקררו, לשים במקרר על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
9
מעבירים את השקדים לקערת נירוסטה ומעילים את השקדים בשוקולד המומס תוך ערבוב מתמיד. כאשר נקבע, לנפות את אבקת הקקאו או אבקת סוכר על השקדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
שוקולד
שקדים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
בסיר קטן, להביא את השמנת, קינמון, גלוקוז לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סירופ גלוקוז
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מניחים את החמאה, מלח, ושניהם שוקולדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
13
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש.
15
בינתיים, להמס את שוקולד מריר ל 186.8 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
16
יוצקים לתוך תבניות בר שוקולד מעיל, ואז לשפוך בחזרה החוצה. הקש על כל השוקולד העודף החוצה, ולאחר מכן הפוך על נייר קלף עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין. צינור ganache חצי הדרך לתוך פגז השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
17
בסיר קטן, לקרמל את סירופ תירס וסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
18
מניחים את הקרם במיכל מיקרוגל קטן וחום במיקרוגל עד חם למגע. בזהירות להוסיף את הקרמל לקרם החם. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
19
מניחים את השוקולד והדבש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
יוצקים את תערובת קרם חם על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
21
בואו לעמוד במשך 10 שניות וקצף לשלב. מקפלים פנימה אגוזי מקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
22
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שקצוות הגנאש יתחילו להתגבש. כף הקרמל על גבי גנאש שוקולד קינמון העליון עם שאר השוקולד המזג.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קינמון
קרמל
23
תן לו להגדיר במקרר, על 1 שעה. הקש על הסורגים מתוך התבנית.