פסנג'ון פרסי
פרסי Fesenjun הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח רימון, אגוזי מלך קרקע, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תה אהבה פרסית, מאפים פרסיים, ו שטיח פרסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל עד רך, ובמהירות מחממים את העוף מכל הצדדים.
מניחים את אגוזי מלך הקרקע בשמן שנותר במחבת. מעל חום בינוני, לבשל ומערבבים 5 עד 10 דקות, עד השחמה קלה.
החזירו את הבצל והעוף למחבת עם האגוזים, והשתלבו בממרח הרימון. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.