פעמונים אדומים עם נקניק הודו
פעמונים אדומים עם נקניק הודו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 344 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פעמוני חג, פעמוני סלאמי, ו פעמוני דובדבן מתובלים.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים פלפלים, ומבשלים 4 דקות, מסתובבים לעתים קרובות.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; להסיר ולהניח בצד.
מוסיפים שמן למחבת; מניחים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, שום וסלרי, ומטוגנים 3 דקות או עד למכרז. מערבבים אורז הבא 4 מרכיבים.
תערובת כפית באופן שווה לתוך פלפלים; מקום פלפלים במחבת כיכר 8 x 4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.