פעמיים אפוי בטטה עם צלעות חזיר
פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם צלעות חזיר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, בוטנים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר אפויות עם תפוחי אדמה ואגסים, צלעות חזיר מעושנות עם בטטות, ו צלוי ענבים צלעות חזיר עם תפוחי אדמה אפויים פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. זין בטטות עם מזלג; מניחים על גיליון נייר בתנור.
אופים עד למכרז, כ 45 דקות.
בואו מגניב; לחתוך חתך לאורכו לאורך כל תפוח אדמה, לגרוף את הקרביים ומניחים בקערת ערבוב. מערבבים בסירופ מייפל, קינמון, פפריקה, 1/8 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. להחזיר תערובת קליפות תפוחי אדמה; העליון כל אחד עם 1 כפית בוטנים קצוצים. ערפל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
אופים תפוחי אדמה במחבת, חשוף, במשך 25 דקות.
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם. שמן קנולה חם במחבת מעל חום בינוני; צלעות מטוגנות עד מבושל דרך, על 4 1/2 דקות לכל צד.