קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פפאיה-עוף ממולא ואורז בסמטי

פפאיה-עוף ממולא ואורז בסמטי
עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קישואים ממולאים Pinenuts ואורז Basmati Herbed, עגבניות ופלפלים ממולאים אורז בסמטי וקייל, ו עוף טנדורי עם אורז בסמטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס בשד העוף דרך חריץ 2 אינץ ' בצד. חזור עם שאר חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הפרוסות לתוך הכיס של כל חזה עוף, ואז מפזרים פרוסות פפאיה עם קינמון לפי הטעם. טובלים את חצאי חזה העוף אחד בכל פעם לתוך המרגרינה המומסת, ואז את פירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אננס רגילאננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מחממים 1 כפות של מרגרינה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מסדרים את חזה העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים חזה עוף משחי על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ -20 דקות, ולאחר מכן להעיף כל חזה עוף. תמשיכי לאפות עד ששדי העוף כבר לא יהיו ורודים במרכז והמיצים יתרוקנו, כ-20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף של מרגרינה באותו מחבת המשמשת חום העוף מעל חום בינוני גבוה, גירוד כל חתיכות השחמה. מערבבים את מיץ התפוזים, אננס, סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, קאיין, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת, על 30 דקות. מקטינים את החום פעם נוספת לנמוך וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
כָּתֵףכָּתֵף
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים את חזה העוף על האורז עם רוטב אננס כפיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל