קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פפאיה-עוף ממולא ואורז בסמטי

פפאיה-עוף ממולא ואורז בסמטי
עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קישואים ממולאים Pinenuts ואורז Basmati Herbed, עגבניות ופלפלים ממולאים אורז בסמטי וקייל, ו עוף טנדורי עם אורז בסמטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס בשד העוף דרך חריץ 2 אינץ ' בצד. חזור עם שאר חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הפרוסות לתוך הכיס של כל חזה עוף, ואז מפזרים פרוסות פפאיה עם קינמון לפי הטעם. טובלים את חצאי חזה העוף אחד בכל פעם לתוך המרגרינה המומסת, ואז את פירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
נייר אורזנייר אורז
אננס רגילאננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מחממים 1 כפות של מרגרינה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מסדרים את חזה העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים חזה עוף משחי על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ -20 דקות, ולאחר מכן להעיף כל חזה עוף. תמשיכי לאפות עד ששדי העוף כבר לא יהיו ורודים במרכז והמיצים יתרוקנו, כ-20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף של מרגרינה באותו מחבת המשמשת חום העוף מעל חום בינוני גבוה, גירוד כל חתיכות השחמה. מערבבים את מיץ התפוזים, אננס, סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, קאיין, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת, על 30 דקות. מקטינים את החום פעם נוספת לנמוך וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
נייר אורזנייר אורז
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים את חזה העוף על האורז עם רוטב אננס כפיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל