פפאיה-עוף ממולא ואורז בסמטי
עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קישואים ממולאים Pinenuts ואורז Basmati Herbed, עגבניות ופלפלים ממולאים אורז בסמטי וקייל, ו עוף טנדורי עם אורז בסמטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס בשד העוף דרך חריץ 2 אינץ ' בצד. חזור עם שאר חזה העוף.
מניחים את הפרוסות לתוך הכיס של כל חזה עוף, ואז מפזרים פרוסות פפאיה עם קינמון לפי הטעם. טובלים את חצאי חזה העוף אחד בכל פעם לתוך המרגרינה המומסת, ואז את פירורי הקרקר.
מחממים 1 כפות של מרגרינה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מסדרים את חזה העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ -10 דקות.
מניחים חזה עוף משחי על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ -20 דקות, ולאחר מכן להעיף כל חזה עוף. תמשיכי לאפות עד ששדי העוף כבר לא יהיו ורודים במרכז והמיצים יתרוקנו, כ-20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להמיס את הנותרים 1 כף של מרגרינה באותו מחבת המשמשת חום העוף מעל חום בינוני גבוה, גירוד כל חתיכות השחמה. מערבבים את מיץ התפוזים, אננס, סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, קאיין, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת, על 30 דקות. מקטינים את החום פעם נוספת לנמוך וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה.
מגישים את חזה העוף על האורז עם רוטב אננס כפיות על גבי.