פפיטוס עוף צלוי במרינדה
פפיטוס עוף צלוי במרינדה הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1095 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך קורנית, שום, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל, Orecchiette עם כרובית, פירורי לחם, Pancetta ו Pepitos, ו עוף בגריל במרינדה.
הוראות
מניחים את העוף בצלחת זכוכית 13 על 9 אינץ'. מפזרים בכבדות עוף עם מלח ופלפל. לזרוק את העוף עם קורנית ואורגנו, לוודא שהכל משולב באופן שווה.
שפוך את מיץ התפוזים על כל העוף.
תן לזה להתבשל במשך 10 דקות.
מחממים את שמן הירקות על מחבת גריל כבדה על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף את העוף. לבשל על 5 דקות בצד אחד להתהפך, באמצעות מלקחיים. מבשלים בצד השני עד להשחמה מושלמת ואת העוף מבושל דרך, עוד 5 דקות.
הסר את העוף מהחום והשמורה, מכוסה.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים את המיונז, צ ' יפוטלה ושום עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה. מתבלים במלח. שמור.
מורחים 1 כף של תערובת מיונז על החלק הפנימי של גליל bolillo. מעט טוסט גליל bolillo על מחבת הגריל בחום בינוני גבוה, על 1 דקה לכל צד.
מניחים חזה עוף בחלק הפנימי של הגליל.
מוסיפים את פרוסות האבוקדו ומעלה עם חסה.
טפטוף עם קצת שמן זית וחומץ יין אדום. סגור את הכריך והגש מיד.