קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

פפילוט סלמון עם סלט פפאיה, מנגו ואבוקדו

פפילוט סלמון עם סלט פפאיה, מנגו ואבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ופפילוט עם סלט פפאיה, מנגו ואבוקדו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 796 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, אבוקדו, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה נהדר. נסו סלט מנגו ופפאיה, סלט מנגו, אננס ופפאיה, ו סלט פפאיה-אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בקערה גדולה זורקים בעדינות את פילה הסלמון עם גרידת מיץ מלימון 1, גרידת ליים, מיץ ליים וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פילה סלמוןפילה סלמון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 1 פילה סלמון באמצע פיסת נייר קלף ומעל כל פילה בחלקים שווים פלפל קצוץ וכוסברה קצוצה. מקפלים פנימה 2 צדדים של נייר הקלף, ואז מקפלים פנימה את הצדדים האחרים כך שכל הקצוות נפגשים בחלקו העליון, ואז מסובבים את הקצוות יחד לאיטום. לעטוף כל חתיכה לתוך חבילה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מניחים את החבילות על תבנית גיליון ומבשלים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, להרכבת הסלט: בקערה גדולה שלבו את הירוקים המעורבים, האבוקדו, הפפאיה, המנגו והשומר. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון שנותר, פלפל אנהיים ושומשום ופרג. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אננס רגילאננס רגיל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את הרוטב על הפירות והירקות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מוציאים את פילה הסלמון מהקלף ומגישים כל פילה על גבי תלולית סלט.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו