לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ופפילוט עם סלט פפאיה, מנגו ואבוקדו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 796 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, אבוקדו, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה נהדר. נסו סלט מנגו ופפאיה, סלט מנגו, אננס ופפאיה, ו סלט פפאיה-אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערה גדולה זורקים בעדינות את פילה הסלמון עם גרידת מיץ מלימון 1, גרידת ליים, מיץ ליים וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פילה סלמון
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מניחים 1 פילה סלמון באמצע פיסת נייר קלף ומעל כל פילה בחלקים שווים פלפל קצוץ וכוסברה קצוצה. מקפלים פנימה 2 צדדים של נייר הקלף, ואז מקפלים פנימה את הצדדים האחרים כך שכל הקצוות נפגשים בחלקו העליון, ואז מסובבים את הקצוות יחד לאיטום. לעטוף כל חתיכה לתוך חבילה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
5
מניחים את החבילות על תבנית גיליון ומבשלים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, להרכבת הסלט: בקערה גדולה שלבו את הירוקים המעורבים, האבוקדו, הפפאיה, המנגו והשומר. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון שנותר, פלפל אנהיים ושומשום ופרג. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
ירקות מעורבים
עבור מוסיף שומן
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אננס רגיל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים את הרוטב על הפירות והירקות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
מוציאים את פילה הסלמון מהקלף ומגישים כל פילה על גבי תלולית סלט.
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו