לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ופפילוט עם סלט פפאיה, מנגו ואבוקדו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 796 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, אבוקדו, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה נהדר. נסו סלט מנגו ופפאיה, סלט מנגו, אננס ופפאיה, ו סלט פפאיה-אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה זורקים בעדינות את פילה הסלמון עם גרידת מיץ מלימון 1, גרידת ליים, מיץ ליים וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פילה סלמון
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
מניחים 1 פילה סלמון באמצע פיסת נייר קלף ומעל כל פילה בחלקים שווים פלפל קצוץ וכוסברה קצוצה. מקפלים פנימה 2 צדדים של נייר הקלף, ואז מקפלים פנימה את הצדדים האחרים כך שכל הקצוות נפגשים בחלקו העליון, ואז מסובבים את הקצוות יחד לאיטום. לעטוף כל חתיכה לתוך חבילה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מניחים את החבילות על תבנית גיליון ומבשלים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
בינתיים, להרכבת הסלט: בקערה גדולה שלבו את הירוקים המעורבים, האבוקדו, הפפאיה, המנגו והשומר. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון שנותר, פלפל אנהיים ושומשום ופרג. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
ירקות מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
סטייקים של ניו יורק
1 פלפל ארבול מיובש
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אננס רגיל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
7
יוצקים את הרוטב על הפירות והירקות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
מוציאים את פילה הסלמון מהקלף ומגישים כל פילה על גבי תלולית סלט.
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו