קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פפרדלה עם כרוב, פרושוטו, ומרווה

פפרדלה עם כרוב, פרושוטו, ומרווה
פפרדלה עם כרוב, פרושוטו ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, כמה פסטה רחבה אחרת, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pappardelle עם Arugulan ו Prosciutto, עוף עם פרושוטו ומרווה, ו עוף עם פרושוטו ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרוב ואת מרק לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב מתחיל לנבול, 2 עד 3 דקות. מערבבים את פרושוטו, חמאה, מרווה ומבשלים עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מרווהמרווה
4
מגישים מעל הפסטה. תחליף: כרוב סבוי יש עלים דקים לבשל במהירות. אם אתה לא יכול למצוא אותו בשוק, נסה להשתמש כרוב נאפה במקום. במקום פרושוטו, להשתמש חזיר מעדנייה או בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר