פפרדלה עם לובסטר ותירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם לובסטר ותירס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 581 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו קרם כבד, לובסטרים חיים, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Pepardelle לובסטר שמנת, לובסטר מוקרם לימון פפרדלה, ו פפרדלה עם לובסטר, כרישה ושמן כמהין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 2 סנטימטרים של מים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הלובסטרים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהקונכיות הופכות לאדומות בוהקות, 8 עד 10 דקות.
הסר עם מלקחיים ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר מעט. בינתיים, חותכים את הגרעינים מהתירס, שומרים את הקורים.
הסר את הבשר מקליפות הלובסטר: לסובב את הטפרים, ולאחר מכן לנתק את הזנב; להגדיר את הגופות בצד. משוך את הסנפירים מהזנב, ואז להכניס את האגודל לתוך קצה הסנפיר ולהכריח את הבשר. לפצח את הציפורניים עם קרקר לובסטר, פטיש או את הצד השטוח של סכין ולהסיר את הבשר. חותכים את בשר הלובסטר לחתיכות 1 אינץ ' ולהעביר לקערה; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
שוטפים את גופי הלובסטר כדי להסיר כל חומר ירוק (tomalley) ו roe.
מחממים 2 כפות חמאה ושמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את גופי הלובסטר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את קלחי התירס, גבעול סלרי, שאלוט שלם, גבעולי פטרוזיליה ו 6 כוסות מים; מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשליש, כ -30 דקות. מסננים את המניה לתוך קערה או כוס מדידה גדולה.
מחממים את שאר 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט חתוך ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את רסק עגבניות ופפריקה; לבשל, ערבוב, עד מעט כהה, על 1 דקה. מערבבים במלאי מוכן שמנת ומבשלים עד מופחת בשליש, על 20 דקות (אתה צריך 2 3/4 רוטב כוסות).
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים 5 דקות נוספות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את פפרדלה ומבשל כמו התווית מפנה.
מוסיפים את הרוטב ואת בשר הלובסטר השמור ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד בשר הלובסטר מחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים את עלי הסלרי הקצוצים והפטרוזיליה ואת רוב השרוויל. לחלק בין צלחות העליון עם שאר chervil.