פפרדלה עם לימון, ארטישוק תינוק, ואספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרדלה עם לימון, ארטישוק התינוק, אספרגוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, ארטישוק התינוק, שמן זית אקסטרוווריגין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי וארטישוקים לתינוק עם איולי לימון-אורגנו, אספרגוס קלוי וארטישוקים לתינוק עם איולי לימון-אורגנו, ו אספרגוס קלוי וארטישוקים לתינוקות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. הניחו את הפסטה בצד, שמרו על חום הגוף.
שלב 2 כוסות מים ומיץ בקערה בינונית. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע עד בתוך 1/4 אינץ ' מהבסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתון; לקצץ כ 1 אינץ ' מהחלק העליון של ארטישוק.
חותכים כל ארטישוק במחצית לאורכו.
מניחים חצאי ארטישוק במי לימון.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מסננים ארטישוקים היטב; יבש טפיחה.
מוסיפים ארטישוקים למחבת. מכסים ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם; לחשוף. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד ארטישוק הם זהב, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים ארטישוקים בקערה גדולה.
מניחים מחבת על חום בינוני; להוסיף הנותרים 1/4 כוס מים ואספרגוס למחבת. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פריך-מכרז.
הוסף אספרגוס, פטרוזיליה, וקליפה לארטישוקים; לזרוק היטב.
מוסיפים פסטה, נוזל בישול שמור, הנותרים 2 כפות שמן, טימין, מלח, ופלפל לתערובת ארטישוק; לזרוק היטב.
מניחים 2 כוסות תערובת פסטה לתוך כל אחד 6 קערות רדודות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות גבינה.