קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פפרדלה עם ראגו ברווז

פפרדלה עם ראגו ברווז
פפרדלה עם ראגו ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמז'יאנו-רג' יאנו, זיתים ניסואז, ציפורן שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם ראגו ברווז, פפרדלה עם ראגו, ו Ragù rib Short עם פפרדלה.

הוראות

1
מיקרוגל רגלי הברווז בעוצמה גבוהה במשך 1 דקה, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
הסר את העור מן הרגליים ושומר אותו לשימוש נוסף.
3
הסר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס; להשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מעט מתרכך, 1 דקה. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הזיתים, רוזמרין ושום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
מוסיפים את הברווז ומערבבים בעדינות למעיל עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ברווז שלםברווז שלם
8
מוסיף את היין ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף את המניה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
הסר מהחום ומערבבים במחצית החמאה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את הפסטה לסמרטוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב בעדינות, עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
הסר מהחום ומערבבים בכוס 1/2 של גבינה והחמאה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'