קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פפרדלה עם תרד ופטה

פפרדלה עם תרד ופטה
פפרדלה עם תרד ופטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטה, פטרוזיליה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פפרדלה עם תרד ופטה, המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד, ו תרד וריקוטה פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפפרדלה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את הפסטה במסננת הנמצאת בכיור, תוך שמירה על 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בינתיים, במחבת גדולה, עמוקה, לבשל את התרד על חום גבוה, ערבוב עד נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את התרד במסננת להגדיר מעל קערה ולחץ בעדינות; שומרים את הנוזל. קוצצים גס את התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחק את המחבת והוסף את שמן הזית והשום. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד השום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מוסיפים את התרד וקמצוץ נדיב של מלח ומבשלים, ערבוב עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את הפסטה למחבת יחד עם נוזל תרד שמור ופסטה בישול מים ועונה עם מלח. מבשלים עד הנוזל כמעט התאדה והתרד הוא משיי, כ 3 דקות. מערבבים את הפטה והפטרוזיליה ומגישים בקערות עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
הערות: מנה אחת-קלוריות 433 קק "ל, שומן סה" כ 6 גרם, שומן רווי 3 גרם, חלבון 18 גרם, פחמימות 65 גרם