פפרדלה עם תרד ופטה
פפרדלה עם תרד ופטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטה, פטרוזיליה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פפרדלה עם תרד ופטה, המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד, ו תרד וריקוטה פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפפרדלה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה במסננת הנמצאת בכיור, תוך שמירה על 1/4 כוס מי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, עמוקה, לבשל את התרד על חום גבוה, ערבוב עד נבול, על 1 דקה.
מסננים את התרד במסננת להגדיר מעל קערה ולחץ בעדינות; שומרים את הנוזל. קוצצים גס את התרד.
מחק את המחבת והוסף את שמן הזית והשום. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד השום הוא השחמה קלות.
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את התרד וקמצוץ נדיב של מלח ומבשלים, ערבוב עד חם, על 1 דקה.
מוסיף את הפסטה למחבת יחד עם נוזל תרד שמור ופסטה בישול מים ועונה עם מלח. מבשלים עד הנוזל כמעט התאדה והתרד הוא משיי, כ 3 דקות. מערבבים את הפטה והפטרוזיליה ומגישים בקערות עמוקות.
הערות: מנה אחת-קלוריות 433 קק "ל, שומן סה" כ 6 גרם, שומן רווי 3 גרם, חלבון 18 גרם, פחמימות 65 גרם