אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פפרוני עוף סופר - חמצמץ של אלסווט. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בזיליקום, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח חיטה מלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סינטה אפויה של אלסווט, פשטידות פירות ללא אפייה של אלסווט, ו מרק תפוחי האדמה האפוי של אלסווט [גרסה סוכרתית ] (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן פסטה לפי הוראות על תיבת באמצעות מים מלוחים; לשטוף, לנקז ולהניח בצד.על חום בינוני, במחבת גדולה, סלרי לטגן, פלפל, בצל ופטריות ב 1 כף שמן זית עד הבצל ברור.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים פתיתי פלפל, אורגנו, בזיליקום, שום, פלפל שחור ומלח.קוק [ערבוב לעתים קרובות] במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים פלפל קאיין, רוטב טבסקו, פפרוני ועוף; מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד לחיצוני חתיכות עוף הם לבנים.בעוד עוף מבשל, במחבת בינונית אחרת, חום שנותר 2 כפות שמן זית, להוסיף את השום הנותר ומערבבים היטב.כאשר שמן חם, מערבבים לאט את הקמח, 1 כף בכל פעם לערבב היטב עד שהוא להדביק עבה.להפסיק להוסיף את הקמח ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב טבסקו
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מערבבים ב 8 כפות של עגבניות להתמזג היטב, במהירות, לתוך רסק עגבניות עבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים עגבניות שנותרו, ערבוב במהלך תוספת ומערבבים עד מעורבב היטב.מערבבים לתוך תערובת עוף מבושל, מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים היטב.חזור לחום ומבשל 8 דקות נוספות כדי להבטיח חימום יסודי של העגבניות והמסת גבינת השמנת.או לערבב לתוך פסטה מוכנה מבושלת, או כף מעל המיטה של הפסטה.למעלה עם פרמזן מגורר ומגישים חם.