פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות
פפרוני וביצים מקושקשות גבינה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות, חזיר וגבינה ביצים מקושקשות, ו זאפ זה! ביצים מקושקשות וגבינה.
הוראות
מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה. פפרוני מטגנים, להעביר מגבות נייר לניקוז, לשפוך את השומן ולמחוק את המחבת. ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מקציפים יחד ביצים וחלב, מוסיפים למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. שחרר קצוות כדי למנוע מהביצים להידבק. כאשר ביצים מתחילות להגדיר, מפזרים גבינה העליון עם פפרוני בצל ירוק.
הסר מהחום. לכסות ולתת carryover לבשל עד המשרד.