פפריקה
פפריקה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 637 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, פפריקה, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה די טוב. נסו מרק עדשים לבן עם צ'וריסו ופפריקה שמנת — מרק או עדשים בלונדיניות אבק צ' וריסו וקרתממה או פפריקה, פפריקה לשפשף יבש, ו עוף פפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מסננים פרוסות בייקון על מגבות נייר ומתפוררים. שומרים 1 כף שומן בייקון במחבת.
מתבלים חתיכות עוף במלח ופלפל.
מניחים עוף במחבת עם שומן בייקון ומבשלים על אש גבוהה עד שהעוף מזהיב מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מבשלים ומערבבים בצל באותה מחבת עד לריכוך, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פפריקה וזרעי קימל לבצל; מוסיפים עוף. מכסים את המחבת ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת העוף, מכסים את המחבת ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והעוף כבר לא ורוד במרכז, בערך 30 דקות נוספות.
מעבירים עוף ותפוחי אדמה לכלי הגשה.
מערבבים לאותה מחבת שמנת חמוצה, פטרוזיליה ואבקת שום עד שהרוטב חלק וקרמי, 3 עד 5 דקות.
יוצקים רוטב על עוף ותפוחי אדמה ומפזרים בייקון.