פפרנוזה הרביעי
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את פפרנוזה הרביעי. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה משמש 60. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 10%. נסו עוגיות פפרנוזה, פפרנוזה מזוגגת, ו פפרנוזה (זנגוויל מפולפל) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט ופלפל אנגלי. בסיר בינוני על אש בינונית, שלבו מולסה וחמאה.
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. כשהתערובת התקררה מקציפים פנימה את הביצים. מערבבים את תערובת המולסה לתוך החומרים היבשים עד לערבוב אחיד. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 עד 4 שעות לפחות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ 'ומניחים אותם במרחק של 2 אינץ' זה מזה על גבי דפי העוגיות.
אופים 12 עד 14 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לקבלת יציבות. בזמן שהעוגיות עדיין חמות, זורקים אותן לשקית עם סוכר של קונדיטורים וזורקים לציפוי. כאשר מגניב, לזרוק עם סוכר שוב.