פצפוצי שוקולד
שוקולד Crinkles הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-50 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פצפוצי שוקולד, שוקולד Crinkles II, ו פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1 בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה (אם כי אתה יכול לעשות את זה עם כף עץ, מדי) להכות יחד את אבקת קקאו, סוכר לבן, ושמן צמחי עד שהוא מגיע יחד לתוך בצק מבריק, מחוספס, שחור של מיני.2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב במשך 30 שניות כל אחד.
מוסיפים את הוניל ומכים ביסודיות.3 בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ואבקת אספרסו אם משתמשים.
מערבבים לתוך תערובת השוקולד במהירות נמוכה עד רק בשילוב. אל תפרזי. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים את הבצק במשך ארבע שעות או לילה.4 מחממים את התנור ל-350 ° F ומייפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
מניחים את הסוכר של קונדיטור בקערה רחבה. באמצעות כפית מעוגלת לקבל גושים של הבצק הצונן לגלגל אותם לתוך 1 אינץ '(2.5 ס " מ) כדורים בגודל באמצעות הידיים.
מגלגלים את הכדורים בסוכר של הקונדיטור ומניחים על דפי העוגיות (אתה אמור להיות מסוגל לקבל 12-16 על כל גיליון).
אופים במשך 10-12 דקות. אפשר להתקרר דקה או שתיים על הסדינים לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.