קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פצצת ההמבורגר פסטרמה

פצצת ההמבורגר פסטרמה
אם יש לכם לחמניות בורגר, חמוצים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו המבורגר פסטרמה, רוקי מאונטיין פסטרמה בורגר, ו פצצת הפטל של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים בשר לארבעה אפילו חמישה אונקיות מנות, בעדינות לחיצה על כל אחד לקציצה על 4 1/2 אינץ ' רחב. מכסים בפלסטיק ומקררים עד הצורך. בינתיים, לשלב מיונז, קטשופ, חומץ, סוכר, להתענג בקערה קטנה. מערבבים עם כפית עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים כמה שיותר פסטרמה כמו יכול להתאים בשכבה אחת ב 12 אינץ ' לא מקל או מחבת ברזל יצוק או מחבת ומניחים על חום גבוה בינוני. מבשלים עד פסטרמה הוא משחימים היטב פריך בצד הראשון, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, כ -45 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. חזור עם שנותר פסטרמה, הצבת ישירות על מחבת חמה, באמצעות קבוצות רבות ככל הדרוש (כנראה תצטרך על שלוש קבוצות). שים פסטרמה בצד עד שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להחזיר מחבת ריקה כדי לחמם (להשאיר את שומן פסטרמה) ולהוסיף שתי לחמניות, לחתוך בצד למטה. טוסט עד חום זהוב, על 1 דקה. חזור עם הלחמניות שנותרו. הגדר בצד
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
החזירו את המחבת לחום. קציצות המבורגר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ולהוסיף פאן. מבשלים עד להשחמה היטב משני הצדדים ומרכז ההמבורגר קורא 130 מעלות על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר, על 5 דקות בסך הכל, מרפרף והוספת גבינה באמצע הבישול. בעוד המבורגרים מבשלים, מחלקים תערובת מיונז וסלט קול שווה בין לחמניות תחתית. למעלה עם המבורגרים מבושלים, פסטרמה פריך, וחולצות לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פסטרמהפסטרמה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים באופן מיידי.