פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 79 גרם של שומן, וסך הכל 1004 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פרג, לחם כפרי ישן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, חמאה-פודינג לחם פקאן, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון.
הוראות
1
להביא סוכר חום, סירופ תירס, חמאה, ומלח לרתיחה בסיר אמדיום על חום בינוני גבוה, לטאטא כדי להמיס סוכר. מרתיחים עד mixtureis syprupy ואמצעים 1 1/3 כוסות, על3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להוסיף creamand בורבון, אם תרצה, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
בואו מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead.
4
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע.תתחמם מחדש לפני ההגשה.
1
לזרוק לחם, חמאה מומסת, ו2 כפות סוכר בקערה גדולה ולהניח בצד.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים ומכתים 1 1/2 כוסות סוכר אחר גדול עד צהוב חיוור ורך, about3 דקות.