פקאן חמישה תבלינים
פקאן חמישה תבלינים נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמישה תבלינים אבקה, שמן צמחי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגיות דלעת-פקאן תבלינים, עוגת פקאן ספייס עם ציפוי מייפל, ו קל דלעת ספייס פאדג'פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. בסיר בינוני, חם 4 כפייותשמן מתכלה על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף 2 כפות בתוספת 1 כפית סוכר חום כהה, 4 כפיות מים, 1 1/2 כפיות חמש-אבקת תבלינים, 1/4 כפית כמון טחון ו 1/4 כפית מלח שחור טחון טרי; מערבבים עד הסוכר מתמוסס ובועות תערובת.
Add2 כוסות חצאי פקאן; לבשל, ערבוב, עד פקאן הם thicklycoated, על 3 דקות.
מורחים באופן שווה על גבי שייטת אפייה עטופה בנייר אפייה ומפזרים 1/4 כפית מלח כשר.
אופים עד ריחני פריך, 8 עד 10 דקות. מגניב לגמרי.