פקאן מלוח-גלידת מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן מייפל מלוח. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח ים, סירופ מייפל אמיתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פקאן מלוח-גלידת מייפל, חטיפי פאי מייפל פקאן מלוחים, ו פאדג'מייפל פקאן מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פקאן לתוך סיר כבד על חום בינוני טוסט האגוזים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מפזרים 2 כפות סוכר מעל פקאן ומערבבים כל הזמן עד שהסוכר נמס לסירופ חום בהיר ומצפה את הפקאן. מיד למשוך את המחבת את החום; מפזרים 1/2 כפית מלח ים.
הפוך פקאנים חמים על פיסת נייר קלף וקרר ביסודיות; לפרק כל גושים גדולים. תניח בצד אגוזי פקאן מסוכרים.
לטאטא 3/4 כוס סוכר, סירופ מייפל, ביצים, תמצית וניל, ו מייפל טעם בקערה גדולה עד חלקה. לאט לאט להקציף במחצית וחצי.
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מערבבים את הפקאן מסוכרים לתוך הגלידה הקפואה ברכות.
מפזרים מנות עם קמצוץ של מלח ים קרקע גס.