קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן ממולא תפוחי טמפורה

פקאן ממולא תפוחי טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פקאן ממולאים תפוחים Tempuran. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בקושי קצפת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים שיבולת שועל פקאן תאריך קינמון, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.

הוראות

1
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, וניל, חתיכות פקאן ואת ביצה לבן לקערה קטנה לערבב היטב. לכסות את הקערה ולשים אותו במקרר, עד מקורר היטב.כאשר מוכן לשרת prep התפוחים באמצעות תפוח-corer להסיר את כל הליבה של כל תפוח. הפעל את הקורר דרך התפוח כולו, מה שהופך את חור מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את כל התפוחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל התפוחים במשך כדקה אחת. אתה רוצה בקושי לבשל את התפוחים. הם עדיין צריכים להיות פריכים ומוצקים ולשמור על צורתם. לאחר מגניב מספיק כדי לטפל למלא כל תפוח עם תערובת פקאן מקורר היטב, זה צריך להיות דביק למדי ולא בכלל נוזל. כנראה יהיה לך יותר תערובת פקאן ממה שאתה צריך. תשמרי את זה לגלידה, או שתאפי את זה לעוגייה נהדרת. לאחר מילוי להעביר את התפוחים prepped למקרר בזמן שאתה עושה את טמפורה batter.In קערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הביצה והמים לקערה. הקפד להשתמש במים קרים מאוד. מנפים את הקמח וממתקים סוכר לתוך הקערה ומערבבים קלות עם מזלג. תיזהר לא לערבב יותר מדי את הבלילה.לעבוד אחד בכל פעם, לגלגל את התפוחים סביב בבלילה. ואז לזרוק אותם בזהירות לתוך טיגון עמוק שחומם מראש ל 360 מעלות F. לצפות בהם הם מקבלים חום זהוב מהר מאוד. הם כנראה יבשלו בפחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים אותם חם, 2 לאדם, עם מנה קטנה של קצפת ממותק בקושי וקמצוץ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים