קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן ממולא תפוחי טמפורה

פקאן ממולא תפוחי טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פקאן ממולאים תפוחים Tempuran. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בקושי קצפת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים שיבולת שועל פקאן תאריך קינמון, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.

הוראות

1
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, וניל, חתיכות פקאן ואת ביצה לבן לקערה קטנה לערבב היטב. לכסות את הקערה ולשים אותו במקרר, עד מקורר היטב.כאשר מוכן לשרת prep התפוחים באמצעות תפוח-corer להסיר את כל הליבה של כל תפוח. הפעל את הקורר דרך התפוח כולו, מה שהופך את חור מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את כל התפוחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל התפוחים במשך כדקה אחת. אתה רוצה בקושי לבשל את התפוחים. הם עדיין צריכים להיות פריכים ומוצקים ולשמור על צורתם. לאחר מגניב מספיק כדי לטפל למלא כל תפוח עם תערובת פקאן מקורר היטב, זה צריך להיות דביק למדי ולא בכלל נוזל. כנראה יהיה לך יותר תערובת פקאן ממה שאתה צריך. תשמרי את זה לגלידה, או שתאפי את זה לעוגייה נהדרת. לאחר מילוי להעביר את התפוחים prepped למקרר בזמן שאתה עושה את טמפורה batter.In קערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצה והמים לקערה. הקפד להשתמש במים קרים מאוד. מנפים את הקמח וממתקים סוכר לתוך הקערה ומערבבים קלות עם מזלג. תיזהר לא לערבב יותר מדי את הבלילה.לעבוד אחד בכל פעם, לגלגל את התפוחים סביב בבלילה. ואז לזרוק אותם בזהירות לתוך טיגון עמוק שחומם מראש ל 360 מעלות F. לצפות בהם הם מקבלים חום זהוב מהר מאוד. הם כנראה יבשלו בפחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגישים אותם חם, 2 לאדם, עם מנה קטנה של קצפת ממותק בקושי וקמצוץ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים