פקאן קינמון סוכר Palmiers
פלמייר סוכר קינמון עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. לך לחנות ותביא מלח, קינמון טחון, פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קינמון-חטיפי פקאן סוכר, בננה, תאריך מאפינס פקאן עם סוכר קינמון, ו תמלי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח מסוכר היטב, לרדד את בצק עלים למלבן על 1/4 " עבה. זה צריך להיות בערך פי שניים כל עוד הוא רחב.
מערבבים את הסוכר, קינמון, ומלח יחד בקערה קטנה.Run your finger down the middle of the long side of the bach, pressing to make a slight indentation.
מברישים את הבצק בשטיפת ביצים ומפזרים את תערובת הסוכר וחצי מהפקאנים.באמצעות הזחה זו כמדריך, להביא את החצאים העליונים והתחתונים של הבצק למרכז, לעצור רק קצר של ההזחה.
מברישים רק את החצי הימני של הבצק בשטיפת ביצים ומפזרים את תערובת הסוכר וכמחצית מהפקאנים הנותרים.מקפלים את החצי התחתון של הבצק מעל על גבי ולחץ למטה קלות שוב עם מערוך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולמקם במקפיא במשך כ 10 דקות עד מוצק מאוד.בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
הסר בצק מהתנור לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים כ -2 סנטימטרים זה מזה על קלף מצופה תבנית אפייה.
אופים במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. חום תנור נמוך יותר כ 350 מעלות F. flip פלמירים מעל בזהירות באמצעות מרית, מפזרים יותר של תערובת הסוכר. חזור לתנור ואפה במשך 5 דקות נוספות עד הזהב והסוכר יש קרמל.
בואו להתקרר על מדפים תיל לפני ההגשה.