פקאן-תאריך ברים
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים Pecan-תאריך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך minichips שוקולד semisweet, תחליף ביצה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תאריך-חטיפי פקאן, חטיפי פקאן שוקולד-תאריך, ו משחי חמאה תאריך & ברים פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, 1/3 כוס סוכר, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
כדי להכין מילוי, לשלב סירופ תירס ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך ביצה) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים בתאריכים, פקאן, ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים תערובת על קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט. מגניב במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה 1 שעה או עד המשרד.