פקאנים חמישה תבלינים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוניים עם אובו וללא סוכר, ופודמאפ למתכונים שלכם, פקאנים חמישה תבלינים עשויים להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 279 קלוריות . תמורת 1.24 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש אבקת חמשת התבלינים, חצאי פקאנים, סוכר חום וסירופ מייפל. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כתוספת במחיר סביר. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 70% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו בטן חזיר סינית מבושלת בחמישה תבלינים עם שורש לוטוס ויוקה מאודת , צ'אי לאטה חמישה תבלינים , ותבשיל חזיר סיני חמישה תבלינים .
הוראות
במחבת גדולה עם ציפוי נון-סטיק, טגנו את אגוזי הפקאן על אש בינונית עד להזהבה, כ-4 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום, הסירופ ואבקת חמשת התבלינים. מבשלים ומערבבים במשך 2-4 דקות או עד שהסוכר נמס.
מורחים על נייר אלומיניום להתקרר. מאחסנים בכלי אטום.