פקורות ירקות
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? ירקות Pakoras יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, בטטה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מערבבים ירקות pakora – איך לעשות תערובת ירקות pakoras, פקורות ירקות, ו ירקות Pakoras עם מנטה וכוסברה Chutney (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת קארי, כמון, ומלח, ערבוב עם מקצף.
שלב 1/3 כוס מים וביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח; מערבבים עד חלקה. כיסוי; בואו לעמוד 10 דקות.
מניחים בטטה בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד רק במכרז.
ניקוז וקריר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים בטטה, כרובית, בצל, כוסברה, שום, jalapeo לתערובת קמח; מערבבים עד בשילוב היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד).
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 1/2 כפות שמן למחבת, מתערבל מעיל. זרוק 2 כפות הבלילה למחבת, ולשטח מעט עם החלק האחורי של כף. חזור על הליך כדי להפוך 6 pakoras. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת; ניקוז על מגבות נייר. חזור על הנוהל עם הנותרים 1/2 כפות שמן הבלילה.