פרג זרע בצל לחמניות סהר
פרג זרע לחמניות סהר בצל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פרג לחמניות, לחמניות אגוז ופרג, ו פרג לחמניות.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערת ערבוב גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
הוסף 1 כוס חלב, חמאה, סוכר, ביצה 1, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח לכל מטרה וקמח מחיטה מלאה לתערובת שמרים, ומכים עד מעורבב.
מוסיפים מלח, ומכים היטב. מערבבים 2 כוסות קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות).
מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות או עד הזהב.
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם, לגלגל כל חלק למעגל 14 אינץ'.
מורחים חצי תערובת בצל על כל חלק, לחתוך כל חלק לתוך 12 פלחי.
מגלגלים כל טריז בחוזקה, החל בקצה הרחב.
מקום, נקודת הצדדים למטה, על דפי אפייה מצופה ספריי בישול.
שלב 1 ביצה 1 כף חלב, ערבוב עם מקצף; מברשת על לחמניות.
מפזרים באופן שווה עם פרג.
תן לעלות, חשוף, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 23 דקות או עד הזהב.