פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פרגולה עם תפוזים דם זיתים סיציליאני. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, צלפים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים, קרפצ'יו שומר עם תפוזי דם וזיתים שחורים, ו בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את פרגולה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 8 עד 9 דקות.
מסננים היטב במסננת, מנערים את המים העודפים.
תן לעמוד במשך 15 דקות, טלטול המסננת מדי פעם לייבש את הדגנים.
בקערה גדולה, לזרוק את הזיתים עם בצל, צלפים, מיץ לימון ושמן זית.
הוסף את פרגולה וזרוק למעיל.
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הסלט, מתבלים במלח ופלפל לבן ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי למזג את הטעמים. לפזר את גרידת התפוז מעל ולשרת.