פרובולון, בזיליקום ובצל על לחם איטלקי
פרובולון, בזיליקום, בצל על לחם איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 דקות. אם יש לכם גבינת פרובולון, עד 8 עלי בזיליקום, לחם כפרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קציץ בשר איטלקי עם בזיליקום טרי ופרובולון, כיכר בשר איטלקית עם בזיליקום טרי ופרובולון, ו נקניקיות איטלקיות עם פרובולון (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים כל פרוסת לחם בכמות קטנה של חומץ בלסמי. מסדרים 2 פרוסות פרובולון, 2 פרוסות בצל ו -3 עד 4 עלי בזיליקום על מחצית פרוסות הלחם.
מפזרים פלפל, ומעליהם פרוסות פרובולון ולחם שנותרו.
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק או טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים כריכים למחבת, ומבשלים, לוחצים עם גב המרית, 2 עד 3 דקות מכל צד או עד שהגבינה נמסה והלחם חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.