קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות5
ציון בריאות12
מגזין

פרובולון, בזיליקום ובצל על לחם איטלקי

פרובולון, בזיליקום ובצל על לחם איטלקי
פרובולון, בזיליקום, בצל על לחם איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 דקות. אם יש לכם גבינת פרובולון, עד 8 עלי בזיליקום, לחם כפרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קציץ בשר איטלקי עם בזיליקום טרי ופרובולון, כיכר בשר איטלקית עם בזיליקום טרי ופרובולון, ו נקניקיות איטלקיות עם פרובולון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברישים כל פרוסת לחם בכמות קטנה של חומץ בלסמי. מסדרים 2 פרוסות פרובולון, 2 פרוסות בצל ו -3 עד 4 עלי בזיליקום על מחצית פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פרובולוןפרובולון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מפזרים פלפל, ומעליהם פרוסות פרובולון ולחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק או טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים כריכים למחבת, ומבשלים, לוחצים עם גב המרית, 2 עד 3 דקות מכל צד או עד שהגבינה נמסה והלחם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.